Welkom

op de site van Christelijke Basisschool De Linde - Laag Zuthem.

U bezoek deze site mogelijk via een mobiel apparaat (telefoon, tablet) of een klein scherm / lage resolutie. De site layout en inhoud is geoptimaliseerd voor grotere schermresoluties.  U kunt de site nu raadplegen maar niet alle informatie is zichtbaar of wordt op de juiste manier gepresenteerd. Onze excuses hiervoor - de komende tijd zal ook de mobiele site verder worden geoptimaliseerd.

We raden u aan, als u alle inhoud en mogelijkheden van deze site te benutten om www.cbsdelinde.nl te bezoeken op een groter scherm (via computer of laptop)

Tilia - Hoogbegaafdheid

Linde (Tilia) is een geslacht van bomen uit de kaasjeskruidfamilie (Malvaceae)

Basisschool De Linde is een erkende kwadraatschool, waarbij er extra aandacht is voor hoogbegaafde kinderen. Deze groep kinderen noemen wij de Tilia-groep. Het woord ‘Tilia’ is een naam bedacht door leerlingen van basisschool De Linde zelf, en is de Latijnse naam voor de lindeboom. Tilia is een geslacht van bomen uit de kaasjeskruidfamilie (Malvaceae). Deze mooie naam staat symbool voor het hoogbegaafde kind; leerlingen die bij basisschool De Linde prachtig tot ontwikkeling kunnen komen.

Hoogbegaafde kinderen worden bij basisschool De Linde begeleid door getrainde hoogbegaafdheidsspecialisten. Zij volgen ook het SIDI-3 protocol als het gaat om signaleren van begaafde leerlingen.

Lesmethodes Tilia-groep basisschool De Linde

  • aansluiting bij ontwikkeling van het kind;
  • aansluiting bij de manier van leren van het kind;
  • begaafdheidsprotocol;
  • passend leeraanbod;
  • vanuit een veilige basis groeien in kennis en vaardigheden;
  • een fijne, rustige klassensfeer;
  • kleine groepen waarin ieder kind gezien wordt.

Vragen over de Tilia-groep van basisschool De Linde? Neem contact op met Pleunie Schoonewelle via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CBS De Linde
Kolkweg 41
8055 PT Laag Zuthem
0529 - 49 75 08

directie.linde@ijsselrijk.nl
   logo ijsselrijk wit

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31