Welkom

op de site van Christelijke Basisschool De Linde - Laag Zuthem.

U bezoek deze site mogelijk via een mobiel apparaat (telefoon, tablet) of een klein scherm / lage resolutie. De site layout en inhoud is geoptimaliseerd voor grotere schermresoluties.  U kunt de site nu raadplegen maar niet alle informatie is zichtbaar of wordt op de juiste manier gepresenteerd. Onze excuses hiervoor - de komende tijd zal ook de mobiele site verder worden geoptimaliseerd.

We raden u aan, als u alle inhoud en mogelijkheden van deze site te benutten om www.cbsdelinde.nl te bezoeken op een groter scherm (via computer of laptop)

Beste ouder(s) en verzorger(s),            ijselrijk
                                                

Het is een bijzondere tijd. Wat we een paar maanden geleden niet hadden kunnen bedenken, gebeurt nu op een zondagavond; een bericht om de scholen in Nederland te sluiten. Ondanks dat mogen we blijven vertrouwen en bidden dat onze God en Vader ons ziet en draagt.

Vanmiddag is bekend gemaakt dat alle basisscholen tot 6 april gesloten worden. Dit in verband met het Coronavirus en in lijn met het overheidsbesluit. Dit betekent ook dat er vanaf morgen geen onderwijs meer in onze scholen wordt gegeven. Wij begrijpen dat deze maatregel voor u als ouder(s) en voor uw kind(eren) zeer ingrijpend is. Graag willen wij u via deze weg informeren hoe wij hier als school mee om zullen gaan.

Opvang voor kinderen
Helaas moeten wij u vragen de opvang van uw kind(eren) zelf te organiseren.

Opvang voor kinderen van ouder(s) met vitale beroepen
Bent u als ouder(s) werkzaam in één van de vitale beroepen* en u kunt hierdoor de opvang niet zelf organiseren? Dan kunt u uw kind(eren) tijdens de reguliere schooltijden naar school brengen waar zij opgevangen worden. Wij vragen u om uw kind(eren) zelf de school binnen te laten gaan en als ouder(s) buiten het schoolgebouw te blijven.

Wanneer uw kind(eren) één van de volgende symptomen vertoont dan vragen wij u uw kind(eren) niet naar de school te brengen: niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten en verhoogde lichaamstemperatuur.

Onderwijs gaat verder
Als scholen zijn wij gevraagd om na te denken over het op een andere wijze aanbieden van onderwijs, zodat de kinderen zo min mogelijk achterstanden gaan oplopen. We willen proberen het onderwijs voor de kinderen zo goed mogelijk te continueren door het maken van lespakketten en of door het aanbieden van mogelijkheden om digitaal te kunnen werken. Dit hebben de scholen natuurlijk niet meteen voor elkaar. We streven ernaar dit in de loop van de week in te gaan zetten. Hierin wordt extra aandacht besteed aan de kinderen van groep 8. De communicatie verloopt hierin verder via de school.

Informatievoorziening
De komende dagen zullen de directeur en het team op de school dus gebruiken om uit te zoeken wat voor uw kinderen de beste oplossing is binnen de mogelijkheden. Zodra hier meer over bekend is zult u worden geïnformeerd via uw schooldirecteur. Mocht u dringende vragen hebben dan kunt u zich tot hem of haar wenden, maar wij vragen uw begrip wanneer vragen niet direct beantwoord kunnen worden.

Ook in deze tijden mogen wij vertrouwen op onze Hemelse Vader en onze zorgen in gebed bij Hem neerleggen.

Met vriendelijke groet,
Jan van der Poel
Bestuurder

* zie de website van de rijksoverheid https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

Laatste Linde Nieuws...

Laatste nieuws

Op dit moment geen nieuws te melden - hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws  

Read more

CBS De Linde
Kolkweg 41
8055 PT Laag Zuthem
0529 - 49 75 08

directie.linde@ijsselrijk.nl
   logo ijsselrijk wit

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31